GREE LOMO LC GWH18QD-K6DNB4B

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 878 X 360 X 630 mm
ГАРАНЦИЈА: 10 години ( посебни услови )

39,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер