НЕМА ЗАЛИХА

GREE LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I

LOMO LC GWH12QB-K6DNB4I
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:560.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

23,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер