GREE G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A

G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.50/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:952 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс. 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:плазма филтер,Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВН. ЕДИНИЦА: 945Х293Х225
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

39,990.00 ден

На залиха (исто достапно за позадинска нарачка)

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер