GREE FAIRY LCLH GWH24ACE-K6DNA1A

FAIRY LCLH GWH24ACE-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8850.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10630.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1897 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1250.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:53.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:965 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години( посебни услови )

69,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

7500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

7000 W

МОЌНОСТ (btu)

24000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

60~80m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер