GREE FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D BLACK

FAIRY LCLH GWH18ACD-K6DNA1D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1530 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:965 X 700 X 396 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

50,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

5500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5000 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

50~60m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер