Пребарај

GREE AMBER PREMIUM GWH24YE-K6DNA2A

GWH24YE-K6DNA2A/I
GWH24YE-K6DNA1A/O

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+, A+++
МОЌНОСТ (KW): 7,5
МОЌНОСТ (btu): 24000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 7.0(1.1~9.05)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 7.2(1.7~1.01)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 2000(400~3700)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1845(450~3800)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1250 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 2
SEER / SCOP: 7,0/5,4-4,2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 50~60m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 53
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 955×700×396
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 16.5
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 1101 x 327 x 249 mm, 996×301×225
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 40
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 10
ФИЛТРИ: Плазма филтер, филтер за прашина

79,990.00 ден

Премиум изглед на
внатрешната единица

Висок квалитет на употребените материјали на куќиштето, елегантно тело заштитено од прашина.

Дво-степен компресор за Супер Ладење и Греење на амбиентална температура од -30℃~50℃

Двостепениот компресор на GREE може да грее и лади нормално при екстремни надворешни температури без зголемување на потрошувачката на енергија. Излезната темература на воздухот на греење достигнува до 50℃ кога надвор е -20℃ и  13℃ на ладење кога надвор е 50℃.

1Hz инвертер технологија, стабилна температурa и потрошувачка naмалeна до 15W

Движење на воздухот низ просторијата.

Големите воздушни насочувачи дозволуват 180° горе/доле и 130° лево/десно поместување. Дистрибуцијата на воздухот е поширока, со ладењето од горе према долу и за греење од доле према горе.

Технологија за отстранување на прашина ги одстранува П.М. 2.5 честичките ефикасно.

Јонизаторите не само што го чистат воздухот од П.М 2.5 туку и го подобруваат квалитетот на воздухот во просторијата.

Additional Information

Back to Top
GREE AMBER PREMIUM GWH18YD-K6DNA1A
GREE AMBER PREMIUM GWH24YE-K6DNA2A
79,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката