GREE AMBER GWH12YD-S6DBA2A

AMBER GWH12YD-S6DBA2A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3530/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 840 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -30   ДО 54
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 45.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 45 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА: 10 години ( посебни услови )

49,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
GREE AMBER климатизерот се одликува со Суперирни грејни карактеристики до -30Ц (НОРДИК) со дополнителни греачи на компресорот и кондензатот.
Енергетска А+++ класа за поголема штедливост на енергија и 2 реден изменувач за поголема сила при екстремни температури и во лето и во зима. Идеален уред за Серверски простори каде се бара ладење дури на минусни температури. Wi-Fi контрола на вашиот уред вклучена во клима уредот ви овозможува контрола на уредот и кога не сте дома а сакате да имате увид и контрола. Се што можете да побарате од климатизерот ви доаѓа во сериска опрема без доплнителни трошоци.
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

4200 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-30°C ~+50°C

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер