GORENJE SET REA 35TT

26,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛИН060 Категорија
GORENJE SET REA 35 TT
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3400/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:  1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 24 кг
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер Витамин C  каталитички “ silver ion “
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА: 2 години

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GORENJE

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3900 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ