10%

FUEGO FGT-120INV

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :3870.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3920.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3520 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 50
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ:  Филтер за прашина
ВЛУЧЕН КИТ ЗА МОНТАЖА 3М
ГАРАНЦИЈА: 2 години

17,490.00 ден 19,490.00 ден

На залиха (исто достапно за позадинска нарачка)

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

FUEGO

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

НЕ