НЕМА ЗАЛИХА

FAVORIT 12000BTU

13,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
FAVORIT 12000BTU
Капацитет на ладење (Btu/h;W) 12000;3520
Капацитет на греење (Btu/h;W) 12500;3660
Влезна Моќност:   (W)
– Ладење 1097 W
– Греење 1014 W
Проток на воздух ≤ 530 m³/h
EER за ладење (W/W) 3.21
Енергетска класа (ладење) A
COP за греење (W/W) 3.61
Енергетска класа (греење) A
Напојување
220-240V~50Hz/1P
Напонски опсег (V)  198~264
Систем за одмрзнување(defrost system) микропроцесорски контролиран систем
Димензии на внатрешна единица (mm)  WxHxD 770x240x180
Димензии на надворешна единица (mm)  WxHxD 700x552x256
Нето тежина на внатрешна единица (kg) 8 kg
Нето тежина на надворешна единица (kg) 30 kg
Димензии на пакување за внатрешна единица (mm)  WxHxD 855x305x255
Димензии на пакување за надворешна единица (mm)  WxHxD 803x600x325
гаранција 24 месеци
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A

ПРОИЗВОДИТЕЛ

FAVORIT

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-7°C ~+43°C