ELEKTRA EAC-12I-FOREST

21,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛ12049 Категорија
Eнергетска класа: А++
Фреон: R32
Влезна моќност на ладење/ греење: 1134W/975W
Капацитет на ладење: 3520W
Капацитет на греење:3560W
Коефициент на енергетска ефикасност SEER за ладење: 6.1
Коефициент на енергетска ефикасност SCOP за греење: 4.0
Капацитет на одвлажнување: 1L/h
Звучнoст на внатрешната единица(Hi/Mi/Lo): 26/34/40 dB(A)
Звучност на надворешната единица: 36/44/50 dB
Проток на воздух: 550 м3
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 777x250x205mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 848×318?277 mm
Hето тежина на внатрешната единица: 8.5 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 10.5 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 700?x552?256 mm
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 803x585x325 mm
Нето тежина на надворешната единица: 25 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 28 kg
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4″
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 3/8″
Работнa температура: -15<°C<53
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

Технологија

инвертер

МОЌНОСТ (KW)