CARRIER VENTUS SUPREME 42QHC024D8SW

62,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛИН052-1-3-1-1-1-1 Категорија Tags, , , , , , ,
Brands
CARRIER 42QHC024D8SW
VENTUS SUPREME
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.2/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2800W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:624 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.2 l/h
НИВО НА БУЧАВА:29.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15  ДО 46
EUROVENT сертифицирана.
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:18.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:56.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина ,IAQ enzyme филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845×363×702 mm
Неделен тајмер.
ГАРАНЦИЈА:3 години ( без условна)
ПРОИЗВОДИТЕЛ

CARRIER

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

9000W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

7000 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

24000 btu

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

60~80m2

Технологија

инвертер

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ