GREE AMBER GWH18YE-S6DBA2A

AMBER GWH18YE-S6DBA2
AЕНЕРГЕТСКА КЛАСА(SEER/SCOP):A+++ (6.6/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5300/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1320 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1320 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1200.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30   ДО 52
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:62.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 65 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:980 X 790 X 427 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

69,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
GREE AMBER климатизерот се одликува со Суперирни грејни карактеристики до -30Ц (НОРДИК) со дополнителни греачи на компресорот и кондензатот.
Енергетска А+++ класа за поголема штедливост на енергија и 2 реден изменувач за поголема сила при екстремни температури и во лето и во зима. Идеален уред за Серверски простори каде се бара ладење дури на минусни температури. Wi-Fi контрола на вашиот уред вклучена во клима уредот ви овозможува контрола на уредот и кога не сте дома а сакате да имате увид и контрола. Се што можете да побарате од климатизерот ви доаѓа во сериска опрема без доплнителни трошоци.
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

5500 W, 6000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5500 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-30°C ~+50°C

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

50~60m2

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер