ACP-42COFM123AERI R32

VIVAX ACP-42COFM123AERI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/3.8)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 16000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 16000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 12550/12550 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:3800W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 3300W
НИВО НА БУЧАВА :62 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА :ОД -20   ДО 50
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:74.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 110 м2
ФРЕОН:R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 946 X 810 X 410 mm
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА ПРИКЛУЧЕНИ ЕДИНИЦИ  четири ( 5 )
Комбинациите можете да ги видите на дополнителните слики.
МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА НА ЦЕВКИ ЗА КОНЕКЦИЈА :80М
ГАРАНЦИЈА:3 години

104,000.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

18000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

18000 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

МОЌНОСТ (btu)

42000 btu

МОЌНОСТ (KW)