ACP-36COFM105AERI R32

VIVAX ACP-36COFM105AERI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) :A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 13720.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 13720.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 10550/10550 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 3517 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2880 W
НИВО НА БУЧАВА: 63 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20   ДО 50
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 62.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 110 м2
ФРЕОН: R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 946 X 810 X 410 mm
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА ПРИКЛУЧЕНИ ЕДИНИЦИ  четири ( 4 )
Комбинациите можете да ги видите на дополнителните слики.
МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА НА ЦЕВКИ ЗА КОНЕКЦИЈА :80М
ГАРАНЦИЈА:3 години

96,000.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

12000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

12000 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

МОЌНОСТ (btu)

36000 btu

МОЌНОСТ (KW)