ACP-27COFM79AERI R32

VIVAX ACP-27COFM79AERI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8490.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:  10540.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ : 8210/8790 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2200 W
НИВО НА БУЧАВА: 60.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20   ДО 50
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 51.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 100 м2
ФРЕОН: R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 702 X 363 mm
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА ПРИКЛУЧЕНИ ЕДИНИЦИ  три ( 3 )
Комбинациите можете да ги видите на дополнителните слики.
МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА НА ЦЕВКИ ЗА КОНЕКЦИЈА :60М

 

ГАРАНЦИЈА:3 години

56,000.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

9000W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

9000 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

27000 btu