Пребарај

Close
/.

VIVAX ACP-12CH35AUJI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 3,5
МОЌНОСТ (btu): 12000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.5(0.800~3.60)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 3.500(0.9~3.70)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1090(100~1600)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 970(300~1600)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,4
SEER / SCOP: 6,2 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20~30m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 25
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 792 x 201 x 292 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 8,5
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 888 x 290 x 370 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 29
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, Каталист Филтер
24,990.00 ден

VIVAX ACP-24CH70AERI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 7,5
МОЌНОСТ (btu): 24000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 7.327(2.579~8.441)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 7.62(1.524~9.437)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 2402(230~3350)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 2177(230~3370)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 2,4
SEER / SCOP: 6,4 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 50~60m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: ОПЦИЈА УСБ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 50
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 845 x 700 x 320 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 12,8
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 1080 x 335 x 226 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 26
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, ION
56,990.00 ден

WI-FI адаптер за VIVAX AERI-AEMI-AEVI

ПРОИЗВОДИТЕЛ: VIVAX
МОДЕЛ: WI-FI адаптер за VIVAX AERI-AEMI-AEVI
1,200.00 ден
1,200.00 ден
LOAD MORE
Прикажани се сите 39 производи
Back to Top
Производот е додаден во кошничката